Aan de slag met 3D-graphics

Wetenschapsbeurzen – Coaches

Tegenwoordig gaan alle professionals met elkaar om op een manier dat, nou ja, laten we zeggen dat u een echte verkoper bent. Je gaat aan het werk, je ontmoet de baas, je luistert naar zijn advies, je voltooit de taken, je plant het werk, en dan lever je een rapport in dat hij (de baas) goedkeurt. Nu is dit misschien niet een volledig gestructureerde manier van werken; je hebt misschien ongevraagde meningen en fragmenten van een document, maar je zult het doen. Dit is coachen.

We hebben hier zelfs een ander label voor: gamecoaching.

De kenmerken van een goede coach zijn in de eerste plaats hard werken en toewijding. Hier scheiden we de coach – degene die naast de speler staat en het hele productieproces orkestreert – van de coach. De eerste moet heel goed georganiseerd zijn en hij moet zich op het spel kunnen concentreren. De laatste is meer een motivator die de spelers bereikt en op gang brengt.

Een goede motivator zijn is iets anders dat we onze spelers leren in onze workshops. Mensen leren de waarde van hard werken door naar ons te kijken. We hebben studiesessies en we zorgen ervoor dat de spelers hun huiswerk maken.

Vanuit de studiesessies creëren we op maat gemaakte games voor de studenten. We kunnen ze een beschrijving laten schrijven van iets dat ze in het spel zien en we registreren de woorden die ze spreken en de gezichtsuitdrukkingen die ze maken. Op deze manier kunnen we een archief hebben voor toekomstig gebruik.

We maken digitale foto's van de studenten en gebruiken gezichtsherkenningstechnologie om te verifiëren dat de spelers menselijk zijn. Deze methode is vooral goed voor gamers, omdat ze een virtueel personage kunnen besturen.

Om een ​​beetje meta te worden, creëren we een archiefsysteem om te identificeren welke spelers de experts zijn, en we hebben een systeem om vaardigheidsniveaus te bepalen.

Nu slaan we al deze informatie op in een gecentraliseerde database en hebben we een zoeksysteem om de antwoorden op de vragen te vinden met behulp van algoritmen.

Uitdaging 6 – Zelfstudie – Hoe vind je de tijd om te studeren?

Studenten kunnen in hun eigen tempo vooruitgang boeken door te selecteren met welke les ze willen beginnen. Deze systemen zijn ontworpen om studenten door het hele curriculum te leiden, in plaats van ze te koppelen aan een traditioneel curriculum. Onze software past hier heel goed bij omdat deze gebaseerd is op MathML en Game Objects Lifecycle.

Hoewel studenten verschillende vaardigheden hebben, helpt het hen om beter te leren naarmate ze vorderen. En het is ook vaak waar dat studenten over het algemeen betere studenten zijn als ze voor een uitdaging worden gesteld. Interessant is dat veel van het leren het resultaat is van vallen en opstaan ​​- wat goed is voor het leren. Door docenten geleide training te vervangen door online leren, is een goede manier om studenten kennis te laten maken met het werk van hun eigen labs.

Een van de manieren waarop dit wordt toegepast, is op educatieve websites waar studenten de cursus volgen waarin ze geïnteresseerd zijn. Deze methoden stellen studenten in staat om in hun eigen tempo vooruitgang te boeken en het is over het algemeen een effectievere onderwijsprocedure. Een andere gebruikte methode is simulatie. Hier worden studenten getraind op een interface waar ze grafische afbeeldingen krijgen en invoer kunnen maken voor hun virtuele karakter. Meestal zijn deze interfaces eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

simuleren wordt ook gebruikt voor het trainen van het oog. Er wordt een weergavescherm met een cursor weergegeven en vervolgens wordt de gebruiker geïnstrueerd om de cursor te verplaatsen en op de weergegeven items te klikken. bij de meeste interface-ontwikkelaars kun je animatiereeksen invoegen, zoals beroemde 3D-games waarbij je realtime-technieken gebruikt.

De industrie is bijzonder geschikt voor dit soort onderzoek. De meeste 3D-grafische software is ontworpen rond de basisprincipes van grafische afbeeldingen, zodat gebruikers bijvoorbeeld 2D-flipboeken kunnen maken. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van 2D-simulaties van logaritmen, curvegrafieksystemen en zelfs multidimensionale 2D-plots.

Als je kijkt naar enkele van de bedrijven die veel geld verdienen met Limitless, zul je verrast zijn. Limitless heeft veel tools ontwikkeld die gericht zijn op het verlagen van de kosten bij de ontwikkeling van je 3D-games en andere grafische software. Ze hebben ook tools waarmee je extreme sportgames, virtual reality en andere high-performance computergames boordevol adrenaline kunt maken.

Het is een goed idee om wat onderzoek te doen wanneer u op zoek bent naar bedrijven die u op dit gebied kunnen helpen. Er zijn veel verschillende opties voor u beschikbaar, en hoewel het allemaal een beetje technisch lijkt, is het veel eenvoudiger dan u misschien denkt. Misschien wilt u samenwerken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van applicaties voor 3D-graphics. Het meest voor de hand liggende voordeel dat u daarmee kunt hebben, is dat u kunt werken met een bedrijf dat vergelijkbare systemen heeft en dat ook doorgewinterde, vakbekwame medewerkers in dienst heeft! Je weet nooit waar 3D-gaming gaming naar een hoger niveau zal tillen, en Limitless 3D is hier om te profiteren van de volgende fase van gamingtechnologie.