Computersoftware

Wat is computersoftware?

Er zijn verschillende soorten computersoftware. Een computertoepassing verwijst naar één of meer softwareprogramma’s die met een computer kunnen communiceren.

Programma’s worden computerprogramma’s genoemd. Computerprogrammatuur, of PC-Software quality, wordt gemaakt voor een aantal algemene categorieën waarin software-ontwikkelaars hebben bijgedragen om de computer in staat te stellen een taak uit te voeren. PC-software wordt algemeen erkend en aanvaard in de dagelijkse transacties met een computer. Zelfs wij, die onze computer dagelijks gebruiken, geloven niet dat zonder het bestaan van computersoftware de mogelijkheid om dingen automatisch gedaan te krijgen, een groot aantal taken uit te voeren en complexe van die taken te voltooien, onmogelijk is geworden.

De computer heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen en computers hebben internationaal bankieren, het genereren van financiële overzichten, het volgen van vrachtzendingen enz. mogelijk gemaakt. Deze functies zijn mogelijk dankzij computersoftware. In feite wordt software overal gebruikt om routinetransacties te vergemakkelijken en door dit gemak is de computer een onmisbaar instrument geworden in ieders huiselijk leven.

Er zijn verschillende soorten computersoftware, zoals toepassingssoftware, systeemsoftware, programmeersoftware of multimediasoftware. Deze verschillende soorten computersoftware laten de computer extra functies uitvoeren.

Toepassingssoftware helpt mensenlelator, boodschapper, medisch assistent, reizende boekhouder, architect, fotograaf, schrijver, automonteur, schoonmaker, NN-controle, graphics, videospelletjes, spreadsheet, tekstverwerker, database, programma, CAD-toepassing, computerspelletjes, animatie, muziek, P-opera’s, computeroperaties, spelletjes, back-up, gegevensherstel en back-up en herstel van bestanden.

Systeemsoftware helpt bij het beheer van de hardwarecomponenten van de computer. Computerhardware verwijst naar de fysieke verbindingen, monitors, printers, toetsenborden, muizen, frustuges en diskdrives, die worden gebruikt om de hele computer te maken. Computer software verwijst naar de programma’s die worden gebruikt om de hardware componenten van een computer te manoeuvreren.Voorbeelden van computer software zijn besturingssystemen, anti-virus software, computer drivers, software applicaties, computer programmeer talen, hardware assembler, hardware beschrijvingstaal, software debuggers, assembler, linkers, niet-Copland compilers, command processors, registers, conditioners, internationale code voor coderingstalen, compilers, linkers, device drivers, en assemblers.

Programmeringssoftware verwijst naar programmeertalen die door een computer worden uitgevoerd. Computerprogrammeertalen zijn HTML (of Hypertext-Markup Language), Java, Visual Basic, C , C++ , EffectiveScript, Object Oriented Programming, en functionele talen of Pascal.

Mimotyping is de beste programmeermethode die kan worden bedacht om tests te kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat in plaats van een simulator die het resultaat van de functie in een bepaald tijdsbestek weergeeft, een computerprogramma wordt geïmplementeerd dat het gewenste resultaat in een bepaald tijdsbestek implementeert. Met deze methode hebben de ontwikkelaars voldoende vrijheid om verschillende implementaties van de functie te proberen zonder de Demo te veranderen die zij hebben geconstrueerd en die bedoeld is om de functie te demonstreren met resultaten in verschillende scenario’s en met verschillende gegevensverzamelingen.