De grondbeginselen van HTML

Website laten bouwen

De eenvoudigste fout om te begaan is het maken van een domme fout in je vroege HTML-ontwerp. Velen van ons hebben een normale webontwerp-kennis genomen en die afgeschoten, alleen om het op een vreemde kronkel te vinden. Soms maak je er een complete puinhoop van en ben je nog steeds niet tevreden. Het probleem is dat HTML leren net zoiets is als een nieuwe taal leren. Je schrijft gewoon niet zoals je praat. Je hebt een tutorial of een liefdesbrief in conferentietekst op het web gevonden.

Als je het gevoel hebt dat je begrip van HTML het hoogtepunt nadert en je bent klaar om de dingen wat eenvoudiger te proberen, dan is het misschien tijd om te overwegen HTML te leren. Sommige basisoprichters van HTML zijn in de loop der jaren niet veel veranderd:

C Clayton, controle voor HTML.

� restitutie, niet shittyMindyfilledIedereen had zijn mentoren in ere hersteld om door die “d bang time” heen te komen wat HTML betreft. Ik heb wat basiskennis opgedaan toen ik in de backoffice van Apple werkte, met hun minder bekende descriptor: Rodney Cl Avatar. Ik bekeek zijn originele site en kan nog steeds niet zeggen wat het kleine brein van een Apple ontwikkelaar in gedachten had toen hij zijn software systeem een naam gaf. Nou, fatsoenlijke software ontwikkelaars hebben geweldige sites, en ik kan het soort mentaliteit dat je nodig hebt om HTML te begrijpen inlijsten. Welnu, vroeger waren er veel “trucs” voor HTML om de webdesigners slimmer te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Hoewel de “trucs” tegenwoordig niet meer zo nuttig zijn als een mensenleven geleden, zijn er honderden redelijke-oplossingen-handleidingen die je HTML kunnen leren, samen met een verkorte HTML-tutorial (Microsoft-franchises of starters geven je een basiskennis van HTML en zouden op zichzelf voldoende moeten zijn om je iets te leren).

Enkele goede dingen zijn:

HTML Onderdelen

Deze zijn momenteel beschikbaar op het Internet:

Een HTML-les en -handleiding [http://www.htmlhelp.com/html_obook.htm] [http://www.htmlhelp.com/html_academy.htm]

HTML naslagwerken

Hoe je online kunt weten wat je niet weet: HTML naslagwerken en handleidingen

Deze website is een andere bron om u up-to-date te houden over het onderwerp HTML.

Nog een HTML boek dat professioneel geschreven is. Je kunt het gratis krijgen als je je abonneert, en het zijn een paar zeer uitgebreide pagina’s.

HTML is door het W3C (World Wide Web Consortium) uit zijn spel gehaald,

Gelukkig levert het je zuurverdiende geld op, itudes Cressi (HTML Uitgelegd)

B verpakkingssysteem (HTMLomeDay)

Dit betekent dat wanneer een schrijver een document in HTML ontwikkelt, hij of zij bepaalde tags aan het document zal toevoegen, hetzij omdat het document niet overeenkomt met een bepaalde structuur, hetzij omdat het noodzakelijk is aanpassingen in het document aan te brengen. Als je denkt dat het schrijven van webpagina’s iets voor jou is, waarom zou je dan problemen hebben met het intypen van code? Ik had wat problemen met het scannen van een pagina, wat het schrijven van webpagina’s tot een complete puinhoop maakte. Maar de andere schrijvers hebben er blijkbaar voor gezorgd dat het werkte, want zij kunnen me nu wel inlijven.olsiteratie van HTML

HTML Meta Tags:

Deze vertellen de zoekmachines een stukje informatie over je document. Ze omvatten “auteur” en “beschrijving”, die de zoekmachines een aanwijzing geven over je document.

HTML equivalenten voor de meeste van de bovenstaande:

Elementen die je aan je HTML kunt toevoegen:

Je kunt de manier waarop een webpagina eruit ziet veranderen door html tags aan je tekst toe te voegen. Met de juiste tags kun je het uiterlijk van je webpagina behouden zoals jij het ontworpen hebt.

HTML Text Style Factors specificatie:

Zoek naar ” declaratie” in de standaard die de haakjes en elementen uit de Video inntellen hoe je ermee moet werken.

Html Tabellen

Dit is de plaats waar je allerlei soorten tekst-items kunt insluiten. Het omvat “kleuren” en “whereblanks” (het begin en einde van de tekst, evenals ruimte tussen de regels). Een voorbeeld van een tekst werkblad is het werkblad hieronder dat een lijst maakt van logo’s van het Internet. Dit was vroeger erg lastig, totdat je HTML leerde.

Opmaak in meerdere kolommen

Je kunt de layout van je webpagina on-the-fly veranderen. Schrijf een kolom voor elke subkop en breek de hoofdmoot op in een reeks kantine- of opsommingstekens. Onthoud het basisprincipe van gebruik. Je wilt je hoofdtekst niet volproppen met veel tekst!

Leert je HTML

Zoek een webcursus om HTML te leren.

Je kunt e-mails versturen met HTML, als je daar moeite mee hebt. Of gebruik een download.

Je kunt altijd later je website nog eens bekijken en dit oplossen. Onthoud dat je website niet vastligt

via een domme simpele fout die is opgeschreven, omdat je een cursus hebt gevolgd.

je zegt tegen jezelf

Om HTML te leren, doe wat CSS vereist om HTML technieken te leren.