Een gebruikte laptop kiezen

Gebruikte laptops

Wat is het verschil tussen een gebruikte laptop en een refurbished laptop? Een refurbished laptop wordt technisch gezien een “gebruikte” laptop genoemd. Er is een element van renovatie betrokken bij de productie, maar het is bijna nieuw. Een refurbished laptop bevat zaken als origineel toetsenbord, monitoren, moeder- of moederbord, harde schijf, geheugenchips, aansluitingen voor media en USB-poorten, maar vrijwel is het alsof het nieuw is. Refurbished laptops hebben de voorkeur boven het kopen van een nieuwe laptop. Gebruikte laptops zijn voor situaties waar kwaliteit belangrijk is.

Een gebruikte laptop kan voor veel minder geld worden gekocht dan een nieuwe omdat deze in het verleden is gebruikt. Gebruikte laptops lopen natuurlijk een hoger risico dan gloednieuwe omdat ze extravert zijn. Ze zijn riskant en moeten uiterst voorzichtig worden gebruikt. Soms kopen we dingen in de veronderstelling dat het goedkoop is en krijgen we dezelfde machine. Maar als we de nieuwe machine krijgen, denken we dat deze goedkoop is. Dit is een van de redenen waarom ik denk dat we nieuwe laptops te duur prijzen. Gebruikte laptops kunnen dezelfde desktopprocessor, harde schijf, geheugenchips en monitor hebben als een nieuwe. Ze zijn misschien iets ouder, maar ze hebben dezelfde look, build en feel. Als u uw opties afweegt en u de beste deal kunt vinden, waarom kiest u dan niet voor een gebruikte laptop? U krijgt misschien niet de beste deal, maar u krijgt wel de beste prijs. We kopen gloednieuwe apparatuur en drijven de prijs op omdat we denken dat de machine langer meegaat. Dit is gewoon niet waar. De meeste machines gaan kapot, ook al zijn ze ontworpen om 15 jaar of langer mee te gaan. En de reparaties kosten u een fractie van de kosten van een nieuwe laptop.

Naast de reparaties die een gebruikte laptop moet ondergaan. Normale slijtage, zoals een knal in het hoofd of een kras, zal de snelheid en prestaties beïnvloeden. Het is niet nodig om de onderdelen te vervangen. Je kunt de onderdelen kopen en ze zullen prima passen. standaardinstellingen zijn niet veel erger dan het kopen van een nieuwe laptop. Met een gebruikte laptop kunt u dezelfde machine voor een lagere prijs hebben. Sommige bedrijven staan ​​de verhuur van hun computers niet meer toe. De meeste van die bedrijven dwingen de lease af op de machine. In uw leaseovereenkomst moet worden vermeld dat als de computer als ongewenst wordt geretourneerd, deze naar de prullenbak gaat en kan worden weggegooid. Terwijl u een gebruikte laptop koopt, kunt u de gezichten zien van de mensen die hem gaan gebruiken. Zullen ze volwassen genoeg zijn om ermee om te gaan? Zullen ze genoeg geld hebben om er nog een te kopen? Dit zijn zaken waar u rekening mee houdt bij het huren. Een refurbished laptop is een laptop die al eens eerder is gebruikt. Vaak worden ze gebruikt door het hogere management. Ze mogen het dus terugbrengen naar de oorspronkelijke staat, maar ze moeten worden bewezen dat ze in werkende staat zijn. Vraag ze naar de prijs. En als ze het niet weten, is het ook prima.

Maar als ze het je niet vertellen, is de prijs ook prima. U kunt een gefundeerde schatting maken. Maar bij het huren sluit je geen compromissen. Je moet het gewoon zeker weten. U kunt laptops, monitoren, lcd-projectoren en vele andere apparatuur huren of leasen. Het enige dat u nodig hebt, is vertrouwen in uw vermogen om de apparatuur te wetenschappelijk. Het vertragen van een apparatuurschema kan een bedreiging vormen voor uw bedrijf. Elk bedrijf heeft zijn eigen kerncompetentie. U moet weten wat uw zakelijke behoeften zijn. Als u een materiaalschema huurt, moet u dit opschrijven. Er moet worden vermeld hoeveel apparatuur nodig is en de uren die nodig zijn om het project te voltooien, moeten worden vermeld. Er zijn projectmanagers die apparatuur nodig hebben die ze de hele dag kunnen gebruiken. anderen werken in een menigte die alleen om de beurt draait.

Elk bedrijf is anders en wat voor het ene bedrijf werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. het opschrijven van de openingstijden kan verwarring voorkomen. Overwegingen bij het huren van apparatuur Kies de juiste service, kies een bedrijf met de juiste apparatuur voor uw bedrijf. Bedrijfsreputatie – De reputatie van het verhuurbedrijf is een belangrijke overweging bij het huren van materiaal. Het bureau dat u kiest, moet een goede geschiedenis hebben en moet worden erkend door de branche. Ondersteunend personeel- Vraag het verhuurbedrijf naar het ondersteunend personeel.

Ze zouden je moeten kunnen vertellen over formulieren en webtoegang. Openingstijden museum of faciliteit – Vraag hen de openingstijden wanneer u het bureau voor het eerst bezoekt en informeer ook welke openingstijden gebruikelijk zijn. Levert het bureau materiaal of moet u het afgeven? Dit zijn allemaal vragen die u zou moeten stellen bij het vergelijken van notities met het bureau. Als u deze dingen weet, bespaart u op de lange termijn tijd en geld. Stel vragen wanneer u uw verhuurbedrijf onderzoekt. Als u de antwoorden niet kunt vinden, overweeg dan om internet te gebruiken. Voer al uw due diligence uit voordat u een overeenkomst ondertekent. U kunt ook prijzen tussen bureaus vergelijken. Documentatie is essentieel bij het uitvoeren van een verhuur/lease. Waarom? Omdat u een kopie van de overeenkomst wilt inplannen? Welk tijdsbestek wordt beschreven?