Hoe bak je een High Tea?

Chocoladetaart Op Wit En Roze Bloemen Tafelkleed
Een high tea is over het algemeen een lekker, koud drankje dat dient als aanvulling op je maaltijd.assion fliberals die gemaakt zijn van amandelen en zonnebloempitten en andere smeerbare producten. Iedereen heeft zijn eigen favoriete versies en is bereid om zijn kennis en mening te delen.
In Groot-Brittannië is het traditie om op Goede Vrijdag de high tea te verruilen voor een kopje thee. Er wordt gezegd dat de persoon die je een high tea geeft zich daardoor speciaal voelt.
High Tea, of zoals sommigen het noemen de theepauze, is een ontspannen theeritueel waarbij aan het eind van de maaltijd een drankje wordt genomen en een aparte maaltijd wordt bereid. In de Verenigde Staten wordt veel gediscussieerd over de term “high tea day” en worden verschillende tellingen gehanteerd.
Sommigen beweren dat het alleen de vierde gang, het bijgerecht of het dessert mag omvatten. Andere tellen de volledige gang, zoals het voorgerecht, de salade, het fruit en de koffie, en dat deze op elke gewenste manier kunnen worden geserveerd. De vegetariër in u verkiest misschien de afwisseling boven de vlees- en aardappelgerechten. En hoe zit het met de alcohol? Wel, in de Verenigde Staten heeft elke staat wetten betreffende het maken en serveren van alcohol, dus plan zorgvuldig wat u zult serveren om er zeker van te zijn dat dat is wat u en uw gasten zullen drinken.
Enkele dingen om te overwegen zijn:
o De kwaliteit en versheid van de ingrediënten.o De manier waarop het eten wordt bereid en gepresenteerd.o De verschillende high tea drankjes die worden geserveerd.o Welke drank wijnen en cocktails?o en
Hier zijn enkele vuistregels voor high tea:
o Wanneer u overweegt wat u 4-6 stuks voorgerechten moet meebrengen, kies dan een scala aan voedingsmiddelen die over gemeenschappelijke grenzen heen gaan. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld een veggie-schotel, een pastaschotel, een schaal met wafels, een schaal met vers fruit, een schaal met bramen, of een schaal met biologisch fruit kiezen. Je kunt ook een schaal met chocolade, Crème de la Crème met een smaakje, een Engelse muffin of een Italiaanse muffin nemen. Voeg een bakje dip toe en je hebt een makkelijke, leuke avond. Houd het bij leuke smaken en aroma’s.
o Kies een leuk thema voor je high tea. Dit zal uw avond leuk en plezierig te maken.
o Zorg ervoor dat je plek groot genoeg is voor al je gasten. Als u een kleine groep bent, kunt u meer in een 2 of 4 container organisator? Neem een bolletje ijs in een kom en bied elke persoon een glas aan. Geef er chocolaatjes bij en thee of sap.
o Je kunt gratis recepten voor essentiële ingrediënten vinden op het internet. Typ gewoon iets in als “chocolade recept gratis” en vind verschillende sites.
o Maak een cadeaumand. Neem een boeket bloemen en schik kleurrijke bloemen met snoepkralen of andere verpakte chocolaatjes. Vergeet niet om veel extra bloemen te nemen, evenals de snoepjes.
o Ga op zoek naar een mooie taart. Bij het kopen van een mooie bruine verjaardagstaart winkel of restaurant zorg ervoor dat het smaak specifieke, niet de gewone witte degenen die je vindt in de supermarkt.
o U kunt kopen of maken grappige gezichten op uw taart. Dit is een goedkope en gemakkelijke manier om uw band met vrienden te maken. Planet cakes kan gezichten op taarten maken voor zowat elke taart. Zelfs als je geen hobby taartdecoratie hebt, kun je een startset kopen en beginnen met het maken voor anderen.
o U kunt cake verkopen en versieren aanbod is te koop op online cake sites. Enkel ben zeker om geen verpakte cakes te krijgen die meer dan 1 pond zijn die meer dan 18″ duim hebben. U kunt zelfs een zak van ½ pond kopen die een grote gevormde cakeschaal zou maken.
o U kunt een starter kit kopen om te beginnen met versieren voor slechts ongeveer $10. Dit is een grote vooral als u alleen van plan om te werken in het weekend. Begin met de essentie en koop gereedschap dat je nodig hebt als je eenmaal begint met het maken van taarten en dingen die je nodig hebt om te verkopen.
o Er zijn nog veel meer dingen die u kunt leren en krijgen als u taarten begint te verkopen, te beginnen met een basiskennis over hoe u uw taarten goed kunt verdelen. Je zult ook leren hoe je je taarten op de markt brengt. verkoopt moet een product van professionele kwaliteit zijn, dus zorg ervoor dat je niet te veel producten hebt die met gelijksoortige of inferieure producten worden verkocht.
Nu, als je kon zien hoe je een taart zelf op te zetten, je weet nu hoe je een taart te bakken! een goedkope taart, kunt u beginnen met de meest elementaire taarten, eerste hulp van alle, maak een taart kunsttaart! en leren hoe je taarten te maken.<|endof een bruidstaart!