Hoe een haak inhaken

Selectieve Aandacht Van Roestvrijstalen Haak
De richting van waar de haak aan de muur moet komen en de constructie van de kapstokhaak zijn zeer belangrijke aspecten die u niet kunt negeren. Als de muur niet in de juiste positie staat, schroef ze dan stevig aan de muur vast. Als de muur niet in de juiste positie staat, dan moet u de pinnen van de wandhaak in de handleiding van de fabrikant en uzelf uitlijnen en dan proberen de haak op de haak uit te lijnen.
Als u een gat voor de haak hebt geboord, dan is dit de plaats waar u de haken op een potlood moet plaatsen. Markeer de haak om de grootte van de haak die u nodig hebt te berekenen. De jashaak grijper handen de toelage van de haak te zijn 0,5 centimeter van de breedte van een andere staaf. Markeer de positie op de muur en boor het gat met behulp van een elektrische boormachine.
Pak een meetlint en meet het gedeelte waar u wilt dat de haak te worden geplaatst. Leg de haak daar en houd het potlood of het blauwe krijtje in het midden. Markeer de plaats op de muur door een lijn te trekken van de haak naar andere plaatsen die op de muur zijn gemarkeerd.
De haak moet op een afstand van 1/2 inch van de muur worden geplaatst. Boor een gat met een 1/2 inch boor, zodat de haak goed vastzit. Bevestig de haak aan de muur.
Ga naar de slaapkamerdeur en zoek een haak. Markeer de positie van de haak vanaf de deur. Boor een gat en hang een bekerhanger aan de haak.
Plaats een haak aan de deurpost van de kledingkast. Hang een haak in de koelkast van de keuken. Markeer de positie op de muur en boor een gat in de deur. Verbind vervolgens de haak met de kleerhanger.