Hoe verdien ik mijn inkomen?

Geld, Financiën, Hypotheek, Lening

Ik ben twee jaar geleden begonnen met coaching op het gebied van online marketing, toen ik in de laatste fase van een succesvolle carrière als IT-manager zat. Ik was zo diep gegroeid dat ik anderen wilde helpen slagen, zo erg dat toen ik zag dat mijn eigen bedrijf me nergens heen bracht, ik me realiseerde dat het tijd was om iets te veranderen.

Er was een worsteling om een ​​geschikte manier te vinden om mijn offline bedrijf te realiseren organische groei van 15% per jaar Ondanks het succes in de eerste helft van 2006 begon ik pas echt te beseffen wat het betekende om mensen echt te ontmoeten Ik kon op mijn twee handen rekenen . Om tienduizend nieuwe studenten te krijgen, kwam iemand die veel beter was dan ik, mijn kamer binnen en ik ontmoette hem. Ik heb het niet over iemand die mijn coaching nodig had. Iemand die, in mijn gedachten, goed of slecht kan zijn.

Dit wasau-moment. Ik dank het succes van mijn bedrijf aan die ervaring en er zijn veel geweldige mensen die wachten om te leren wat je weet en hoe je het doet.

Ik kreeg bijna onmiddellijk een e-mail waarin stond dat ik zojuist iets had ontvangen dat ik moest proberen. Ik was in het begin nogal huiverig. Zouden ze niet bang zijn dat ze de geloofwaardigheid van hun verkoopboodschappen zouden verliezen als het systeem niet zou werken. Bovendien wist ik dat de resultaten slechts van korte duur zouden zijn. Zolang ik het leuk vond om op dit moment mijn online bedrijf op te bouwen, zou ik een van de belangrijkste beslissingen nemen die ik in een zeer lange tijd heb genomen, om het systeem goed te laten werken in het voordeel van mijn studenten. Mijn verkoopboodschap of afbeeldingen niet verbergen. Geen prijsverhoging.

Dus op weg naar een ontmoeting met zijn coach. In de winkel waar we onze exemplaren van zijn e-boek kochten, had ik tegen mezelf kunnen zeggen: "Wat een geweldige reis dacht ik zojuist te hebben gemaakt!" Op dat moment bevond ik me echter in een geheel nieuwe positie. Ik leerde net nieuwe vaardigheden, breidde mijn bedrijf uit en groeide als ondernemer. Affiliate marketing en vooral Affiliate onderwijs waren een nieuw idee voor mij en iets dat zo gemakkelijk te doen is.

Soms heb ik het gevoel in een kamer te zijn met een soort, rustig en comfortabel, maar deze keer vond ik het leuk om met iemand te werken die een vergelijkbare belangrijke positie inneemt en een centrale positie inneemt in mijn bedrijf. Hij begreep mijn businessmodel en visie op de toekomst, dus dat was echt een verademing.

Er werd gebeld en het systeem werd de komende twee dagen offline geladen. Mijn doel was nu om alles te leren wat de student kon zonder afleiding. Ik realiseerde me dat ik een heel korte verkooppagina moest hebben, geen afleiding.

Mijn doel was om de studenten voor te bereiden op een echte ondernemer. Een carrière als ondernemer. Om producten echt op internet te verkopen en tegen een hoge marge te verkopen.

Die avond ontmoette ik drie studenten en ik vroeg hen de volgende taken uit te voeren. jongleren met tien voorwerpen en eigendommen; vijf boeken, dertig minuten koken, vijf ballenspelen en tien minuten beweging; en ik zei: "Wat zou je het waard vinden als je alles kon doen wat je wilde zijn?"

Vanwege hun gebrek aan vissersscores typten ze in wedstrijden en wonnen ze een prijs. Dus ik betaal $ 100 als je een uur lang 10 mijl per uur kunt reizen om mij en een heleboel andere mensen te ontmoeten.

Lees meer over hoe ik mijn inkomen verdien.