Hoe vind je de beste AirPods

Airpods pro case kopen

AirPods pro case kopen kunnen worden gebruikt om de tekstberichten, telefoongesprekken en e-mails te horen die op het scherm worden weergegeven, of om te luisteren naar de muziek die op de computer staat. Wanneer je AirPods in het oor plaatst, worden ze binnen een bepaald bereik detecteerbaar. Een ontvanger moet iOS 7 of hoger geïnstalleerd hebben in zijn of haar apparaat. Dit betekent dat de Mac-gebruiker de AirPods kan ontdekken door er simpelweg om te vragen. Wanneer de gebruiker het zoekverzoek accepteert, wordt de informatie overgebracht naar de Mac. Het vinden van de informatie is eenvoudig als de gebruiker iCloud op zijn of haar apparaat heeft staan. Zo niet, dan kan het zoeken worden gedaan door naar het Configuratiescherm te gaan en vervolgens iCloud te selecteren.

Er is ook een functie Zoek mijn vrienden die vanaf elk scherm in Air barged kan worden geopend. Als de gebruiker AirPlay in zijn of haar toestel heeft, kunnen de vrienden op het andere scherm worden gezien. Als de gebruiker de AirPass is kwijtgeraakt, kan deze worden gebruikt om het scherm opnieuw te stralen naar iedereen die een AirPass op zijn of haar apparaat heeft geconfigureerd. Als de gebruiker de Duo Pass heeft, kan hij of zij het camera-icoontje dat in het AirWatch-logo staat gebruiken om de pas te scannen.

Apple heeft het toenemende gebruik van deze oortjes gezien en heeft besloten om het makkelijker te maken om ze te vinden. Het stuurt een nieuwe update uit die het makkelijker maakt om de AirPods te vinden. Dit betekent dat het waarschijnlijk is dat mensen die er nog geen bezitten de apparaatjes nu kunnen aanschaffen. Klanten kunnen de AirPods aanschaffen en de pas ontvangen voor elk van je Apple iPhones. Om de Air Pass te activeren, moet je het document dat bij de iPhone hoort laten opwarmen. De Pass wordt automatisch verlengd op de laatste dag van elk jaar.

Het is belangrijk te onthouden dat de Pass een producteigenschap van Apple is. Het is niet iets dat kan worden gekocht. Hoewel het iets is dat aan de gebruiker kan worden getoond, is het geen tastbaar iets. Wanneer de gebruiker probeert te zoeken naar de Pass in de nieuwe Apple iPhone, zal de zoekmachine het niet vinden. Dit komt omdat de pas wordt gehost in de iCloud in plaats van het typische Apple-apparaat. De iCloud-account is gekoppeld aan de iPhone, iPad en iPod touch. Dus, wanneer de gebruiker de Pass wil vinden, zal hij of zij de iCloud-account te zien krijgen. Klik op de link naar de iCloud-account en vervolgens op de aanmeldingspagina. Klik ten slotte op de ja-knop op de prompt die om toestemming vraagt om de transactie toe te staan.

De nieuwe Apple smartphone, die wordt geleverd met het iOS 7-besturingssysteem, zal ook profiteren van een paar andere mogelijkheden. Zo zal de camera op het toestel automatisch worden verbonden met het netwerk in de buurt. De gebruiker kan foto’s nemen zonder van het gesprek af te komen en kan de foto’s op de computer bekijken zonder uit het voertuig te stappen. Het adresboek en de telefoon worden ook automatisch verbonden. Als dat gedaan is, kan iemand iedereen met dat mobiele telefoonnummer bellen zonder hem te bellen. Er is een optie op de Mac om de computer automatisch een telefoonnummer te laten invoeren in het adresboek, zodat die persoon kan worden bereikt als hij of zij belt.

Het nieuwe besturingssysteem Mac OS X Snow Leopard is ook beschikbaar voor Mac-gebruikers. Er komt betere ondersteuning voor programma’s en gebruikers met grotere opslagcapaciteiten. Voor gebruikers die niet zoveel opslagruimte nodig hebben, is er een nieuwe functie genaamd iCloud. iCloud stelt gebruikers in staat om bestanden te delen op verschillende apparaten met vergelijkbare besturingssystemen. Er is een keerzijde aan iCloud en dat is dat detailhandelaren meer geld zullen verdienen aan aankopen die via de Apple app store worden gedaan. De retailpartners kunnen daar winst maken omdat klanten de artikelen via hun eigen winkels zullen blijven kopen. Dit is goed voor de sector in zijn geheel.